En yakın perdeci

Tül perde modelleri 2017

Galeri
Tül perde modelleri 2017

Perde üreticileri her yıl yüzlerce farklı model ve deseni kullanıcıların beğenisine sunuyor. 2017 tül perde modelleri de senenin başından itibaren vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Tül perde modelleri 2017 yılında canlı renkleri ve zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor.

Hepimizin bildiği üzere tül perdeler ince ve zarif yapılarıyla en çok tercih edilen perdeler listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Fakat 2017 yılında tül perdeler sanki geçtiğimiz yıllara nazaran daha da zarif ve narin bir hal almış gibi.

Özellikle bazı tüller dokunulduğunda yumuşacık, ipeksi bir his bırakıyoruz insanların teninde. Tabiki tül perdelerin nazik olması ütüleme işlemi sırasında çok daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Bu sebeple biz tül perdelerin ütüleme gerektirmeyen malzemeden üretilenleri tercih etmenizi tavsiye ederiz.

2017 tül perde modellerindeki şıklık ve zerafet sadece tül perdenin malzemesinden değil, ayrıca desenlerinden ve renklerindende kaynaklanıyor. 2017 yılında bol renk seçeneği bulunan tül perdeler bir taraftan zengin bir seçenek yelpazesi sunarken bir taraftanda bu zenginlikle tercih yapacakların işini zorlaştırıyor.

2017 tül perde modelleri konusunu özetleyecek olursak, bu yıl bol renkli, zarif ve desenli tül perdeler ile karşılaşacağız dersek yanlış olmaz.

Organze tüllerinizi ısıdan uzak tutun yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İşte sizler için fotoğrafladığımız bazı 2017 tül perde modelleri:


Enlemesine çizgili tül perde modelleri ile spor tarzı severlere hitap eden tül perdelerde vitrinlerdeki yerini aldı.


Desenli, işlemeli tül perdeler her zaman olduğu gibi yine çok şık ve en çok tercih edilen modellerin başında yer alıyor.

Rengarenk tül perdeler, sadece oturma odaları ve salonlar için değil çocuk odaları için de tercih edilebilir.

Tül perdelerin yanında, bu yıl fon perdelerde parlak renkleri ve şık desenleriyle alıcısının beğenisine sunuluyor.


Oymalı, desenli tül perdelerin detayları sadece perdenin üst kısımlarında değil eteklerinde de yer alıyor. Bu detaylar perdenin görünümüne ekstra bir hava katıyor.